• Úspech z Olympiády v anglickom jazyku
          • Úspech z Olympiády v anglickom jazyku

          • Veľká gratulácia patrí Jakubovi Šmidovi zo IV.M, ktorý reprezentoval našu školu v okresnom kole Olympiády v anglickom jazyku. V dnešnej neľahkej dobe sa táto súťaž musela konať online. Spomedzi všetkých zúčastnených Jakub zabojoval a svojím víťazstvom si zabezpečil postup do krajského kola, v ktorom bude reprezentovať nielen našu školu, ale aj celý skalický okres v kategórii 2D pre stredné odborné školy. Držíme palce a želáme veľa šťastia v krajskom kole.

          • Vyučovanie od 11.1.2021

          • Na základe rozhodnutia ministra školstva, vedy, výskumu a športu SR  s účinnosťou od 11. januára 2021  sa teoretické vyučovanie a praktické vyučovanie bude realizovať dištančnou formou do odvolania.

            Prechod stredných škôl z dištančnej formy vyučovania na prezenčnú je momentálne plánovaný na obdobie po ukončení lockdownu (od 25. januára) za podmienok pretestovania študentov a zamestnancov školy podľa vyhlášky ÚVZ SR.

            Zároveň je potrebné zdôrazniť, že tieto podmienky sú predbežné a závisieť budú od vývoja situácie. Lokálne podmienky navyše môže zmeniť alebo upraviť RÚVZ.

            Žiadame žiakov, aby sa riadne zúčastňovali dištančného vyučovania, neprítomnosť na online hodine nahlasovali vopred triednemu učiteľovi a dôsledne sa riadili pokynmi jednotlivých vyučujúcich.

            Ďalšie informácie budeme poskytovať prostredníctvom EduPage, prípadne webovej stránky školy.

            V prípade nejasností kontaktujte triednych učiteľov.